Heatsupplies

Heatsupplies

Vloerverwarming en Thermostaten online shop Heatsupplies.
Bij Heatsupplies online vindt u de meest populaire vloerverwarming, infraroodverwarming en thermostaten.

We leveren een zeer breed assortiment aan verwamingsapparatuur en regelapparatuur aan bedrijven en consumenten die constructieve activiteit verrichten met betrekking tot verwarmen.
De nieuwste binnenverwarming en buitenverwarming maar ook regelapparatuur voor een degelijke prijs.

Merken als 2heat, Eberle,voor uw vloerverwarming, caravan verwarming, laminaatverwarming en thermostaten. DIN regelaars van Elko EP. Voor onze duivenliefhebbers hebben wij hygrostaten en combi hygro/thermo-staten. Niet te vergeten onze vorstbeveiliging om in de winter alle water gedreven buizen, leidingen en goten vorst vrij te houden en wat dacht u van opritverwarming een geweldige manier om opritten sneeuw en ijsvrij te houden. Niets zo vervelend om na het douchen in een beslagen spiegel te kijken. Ook hier kunt u vanaf door onze spiegelverwarmingen.
Heatsupplies online koopt elke week nieuwe producten, wat inhoud dat u steeds de nieuwste items kunt bestellen.

Ook heeft onze website online altijd een concurrerende prijzen en Sale waar de laatste stuks tegen superlage prijzen worden aangeboden. Wij bieden de markt een breed assortiment thermostaten en hygrostaten. Daarnaast biedt Heatsupplies online een divers aanbod aan DIN rail producten en schakelaars of het nu pompschakelaars zijn of draadloze schakelaars wij hebben veel op voorraad.